Om Jaktbutikken

Jaktbutikken er en liten nettbutikk, som tilbyr artikler for de som er ute i skog og mark, fortrinnsvis på jakt – men her finnes selvfølgelig en god del ting som fungerer med vanlig friluftsliv også. Dette er ingen gigantisk butikk med et hav av produkter. Her finner du egentlig kun noen få, som butikkeier selv bruker. og ønsker å anbefale videre.

 

Friluftsliv - Turutstyr - Jaktutstyr


Gratis frakt og rask levering

Alle produktene du finner her i butikken leveres gratis hjem til deg (så lenge du skal ha varen tilsendt i Norge). Moms er inkludert fra første stund, så den prisen du ser under hver vare, er den prisen du betaler i kassen. Alle varer sendes normalt sett ut samme dag som bestilling blir lagt, eller dagen derpå. Utenom Postens høytider, vil det da ta 1.3 virkedager å få pakken levert hjem.

 

Rask levering med posten


Angrefrist og reklamasjon

Har du kjøpt noe du angrer på? Ingen fare. Returnér produktet i ubrukt og uåpnet stand, så refunderes beløpet du betalte uten noe diskusjon. Har du mottatt noe som er defekt, så byttes det enkelt i nytt produkt, eller du kan angre på kjøpet. Bare ta kontakt her.

 

God handel!